artikel

Heldag om Vänsterpartiets politik och kurs i mediekommunikation

Nu på lördag, den 24 augusti, är du välkommen till en heldag om Vänsterpartiets politik och mediekommunikation.

Remissvar
Under förmiddagen, från 10.00, kommer remisserna som räknas upp här nedanför att diskuteras. Utifrån de frågeställningar som skickats ut och de svar som inkommit kommer vi att formulera partiets remissvar, som ska skickas in till berörda myndigheter inom kort. Här kan du vara med och formulera partiets politik i dessa frågor:
– Regional utvecklingsstrategi för Jämtlands län
– Framtidens hälso- och sjukvårdspolitik i Jämtlands län
– Länstransportplan för Jämtlands län

Så kommunicerar vi framgångsrikt i media
På eftermiddagen från cirka 13.00 kommer Tobias Smedberg, pr-konsult och partimedlem från Stockholm, att ge tips och inspiration kring hur vi i våra partiföreningar kan kommunicera via media. Tobias kommer bland annat att visa exempel på hur man enkelt kan formulera intressanta nyheter och styra debatten i rätt riktning i sin kommun.

Plats: ABF i Östersund, Midgårdsgatan 8 (mittemot Willys, ingång från ovansidan)
Tid: Lördag den 24 augusti klockan 10.00-16.00

Alla medlemmar är välkomna, ingen föranmälan behövs!

Kopiera länk