artikel

Fira 8 mars på Storsjöteatern

Region Jämtland Härjedalen bjuder in till en heldag i feminismens tecken. Allt från föreläsningar till dans finns på programmet. Bland annat kommer Clara Bodén visa delar ur sin film ”Lgh+bil och allt jag har och äger”, Kata Nilsson, S-kvinnor, kommer att bjuda på Spoken word,  det blir dansmedley med dansföreningen Jämtflammorna och  Angelica Sjöstedt Landén lektor i genusvetenskap på Mittuniversitetet pratar om ”Drömmen om det jämställda Sverige”, och mycket mycket mer! Se det fullständiga programmet här.

omslagsbildFeminism_942

Vänsterpartiet finns på plats på Storsjöteatern med bokbord och kommer få besök av Eva-Britt Svensson, före detta EU-parlamentariker och författare till ”EU vill stoppa våldet mot kvinnorna”. Eva-Britt Svensson kommer att hålla föreläsningen ”Inblick i 2014 års sexualbrottskommitté” klockan  10.45

 

Kopiera länk