artikel

JONAS SJÖSTEDT I ÖSTERSUND 30 NOVEMBER

Vänsterpartiets partiledare Jonas Sjöstedt kommer till Östersund den 30 november.

I den statsbudget som regeringen och Vänsterpartiet har förhandlat fram finns en mängd viktiga reformer och förbättringar. Men Vänsterpartiet vill mer, vi är inte nöjda med detta – vi vill bygga nästa våning i samhällsbygget. Vi vill ha en utbyggd välfärd, stora investeringar i bostadsbyggande och breda satsningar för miljön. Vi vill göra verklighet av bra idéer i arbetslivet och fördela resurser till nödvändig samhällsutveckling.

Om detta kommer Jonas Sjöstedt att prata, på Östersunds bibliotek måndagen den 30 november klockan 18.30. Välkommen!

Läs mer om hur Vänsterpartiet gör skillnad i statsbudgeten här: http://www.vansterpartiet.se/vansterpartiet-gor-skillnad

Jonas Sjöstedt november 2015 affisch
Kopiera länk